E-340 Sensoryka dla początkujących – badania smaku i zapachu wody krok po kroku
Zakres szkolenia:
-Wymagania przepisów prawnych w zakresie badania smaku i zapachu w wodzie
-Podstawowe pojęcia i zjawiska w badaniach sensorycznych
-Metody badania smaku i zapachu wg normy PN-EN 1622:2006 – szczegółowe omówienie i przykłady:
* Metoda jakościowa
* Metody ilościowe
-Zapisy, obliczenia, wyrażanie wyników badań
Szkolenie kierujemy do osób początkujących, wykonujących analizy sensoryczne w laboratorium badania wody.
Harmonogram: 23.02.2023, godz. 7:30 – 9:30
Szkolenie kierujemy do osób wykonujących analizy sensoryczne
DZIEŃ Z SENSORYKĄ:
I E-340 SENSORYKA DLA POCZĄTKUJĄCYCH
Badania smaku i zapachu wody krok po kroku
godz. 7:30 – 9:30
koszt: 390 zł+ 23%vat
II E-345 NAJKRÓTSZA DROGA DO AKREDYTACJI ANALIZ SENSORYCZNYCH
Wdrożenie metody jakościowej w laboratorium
godz. 10:00 – 12:00
koszt: 390 zł+ 23%vat
III E-342 WARSZTATY Z SENSORYKI
Prowadzenie zapisów, praca z danymi, interpretacja wyników, najczęściej popełniane błędy w pracowni sensorycznej
godz. 13:00 – 14:45
koszt: 390 zł+ 23%vat
Dzień Sensoryką – 1170zł+23%vat
Dla osób zgłaszających się na wszystkie szkolenia w ramach Dnia Sensoryki – 995 zł+23%vat
Osoby biorące udział w więcej niż jednym szkoleniu w ramach Dnia Sensoryki:
Prosimy o wypełnienie jednej karty zgłoszenia i wpisanie w uwagach pozostałych webinariów na które zgłaszacie Państwo uczestnictwo.
Prowadząca: Katarzyna Szczepanek, Kierownik Laboratorium Badania Wody i Ścieków Tarnowskich Wodociągów Sp. z o. o.
Regulamin webinarów, Instrukcja do platform wideokonferencyjnych z których korzysta GFW dostępna TUTAJ (w Dokumentach do pobrania na dole strony)