Home » Szkolenie » E-236 Sensoryka dla początkujących. Analizy sensoryczne w laboratorium badania wody

szkolenia

E-236 Sensoryka dla początkujących. Analizy sensoryczne w laboratorium badania wody

Zakres szkolenia:

 -Wymagania przepisów prawnych w zakresie badania smaku i zapachu w wodzie
 -Podstawowe pojęcia i zjawiska w badaniach sensorycznych
 -Metody badania smaku i zapachu wg normy PN-EN 1622:2006 – szczegółowe omówienie i przykłady:
  * Metoda jakościowa
  * Metody ilościowe
 -Zapisy, obliczenia, wyrażanie wyników badań

Szkolenie kierujemy do osób  początkujących, wykonujących analizy sensoryczne w laboratorium badania wody.

Harmonogram: 03.02.2022, godz. 8.00 – 10.00

DZIEŃ Z SENSORYKĄ:

I E-236  SENSORYKA DLA POCZĄTKUJĄCYCH
Analizy sensoryczne w laboratorium badania wody
godz. 8.00 – 10.00

II E-237  KOMPENDIUM WIEDZY KOORDYNATORA
Wdrożenie metod sensorycznych w laboratorium badania wody
godz. 10.30 – 12.00

III E-238 SENSORYKA DLA ZAWANSOWANYCH
Potwierdzanie ważności wyników i działania doskonalące w pracowni badań sensorycznych
godz. 13.00 – 14.30

Zniżki dla osób zgłaszających się na więcej niż jedno szkolenie – szczegóły w karcie zgłoszenia.

Prowadząca:  Katarzyna Szczepanek,  Kierownik Laboratorium Badania Wody i Ścieków Tarnowskich Wodociągów Sp. z o. o.


Regulamin webinarów, Instrukcja do platform wideokonferencyjnych z których korzysta GFW dostępna TUTAJ (w Dokumentach do pobrania na dole strony)